Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imali insajdera

Provalio u bankomat Raiffeisen banke i ukrao oko 250.000 kuna

policija (1)
Ivana Ivanovic/PIXSELL
29.10.2013.
u 18:36

Prilikom provale nije proradio alarm, a policija koja traga za počiniteljem dojavu o zločinu primila je tek oko 8 sati ujutro.

Brzo i tiho, u noći na ponedjeljak jedan ili više nepoznatih počinitelja uspjeli su provaliti u bankomat Raiffeisen banke u zagrebačkoj Kučerinoj ulici u blizini Doma sportova i ukrasti oko 240.000 kuna.

Zanimljivo je kako se provala u bankomat dogodila oko 3 sata ujutro, a policija je dojavu o događaju dobila sat vremena kasnije, i to zato što je alarm zakazao i nije se oglasio na vrijeme.

– Iznenadili smo se kad smo ujutro vidjeli policiju, a pogotovo kada smo doznali da je provaljeno u bankomat jer ovdje se tijekom cijele noći nije čuo ni glas. Koliko smo načuli, alarm na bankomatu uopće se nije oglasio, a čini se kako sve vodi prema tome da je krađu počinio netko dobro upućen, netko tko je već punio bankomat. Ali ništa nije sigurno dok policija ne pronađe počinitelja – dan nakon pljačke govore stanari u zgradi ispred koje se dogodila ova tiha krađa. Za punjenje bankomata gotovinom zaduženi su zaposlenici Fine gotovinskih servisa, gdje o krađi nisu željeli davati izjave zato što je istraga još uvijek u tijeku. U blizini bankomata inače nama nadzornih kamera s obzirom na to da se ni bankomat ne nalazi u sklopu nekog objekta, što će policiji otežati potragu za lopovima.

>> Uhićen i 81-godišnjak, s odvijačem htio uzeti mirovinu iz bankomata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije